ΧΡΙΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ


 

170.00

Ναί
 

ΜΠΑΝΣΚΟ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ :24 – 26/12

Ski & Snowboard στιςχιονισμένεςβουνοπλαγιέςτηςΣιλιγκάρνικα, relax και shopping.

Γλέντι και διασκέδαση στις γραφικές ταβέρνες, ξεφάντωμα στις ντίσκο της γραφικής πολιτείας του Μπάνσκο

1η μέρα: Αναχώρηση στις 05:00 από το Δημαρχείο του Βόλου. Στάση στον Κορινό στο τουριστικό OLYMPUSPLAZA. Ακολουθώντας τη διαδρομή για Θεσσαλονίκη – Προμαχώνα φθάνουμε στο συνοριακό φυλάκιο Κούλατα. Έλεγχος διαβατηρίων και στάση για αγορές στο Ελληνικό DUTYFREE. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω της κοιλάδας του Στρυμόνα, τα στενά της Κρέσνας και φθάσατε στο λευκό παράδεισο του Πίριν, το ΜΠΑΝΣΚΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα : Χορτάστε το χιόνι, την ομορφιά του Μπάνσκο και του βουνού Πίριν. Το καινούργιο τελεφερίκ μέσα από το Μπάνσκο, οι καινούργιες πίστες και τα λιφτ, σας προσφέρουν «αυστριακή» ποιότητα για το αγαπημένο σας σπορ. Υπάρχουν κάρτες, εξοπλισμός, δάσκαλοι και φυσικά χιόνι. Εσείς που δεν κάνετε σκι ευκαιρία για να εξερευνήσετε το Μπάνσκο που έχει αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία και αξιοθέατα με παράδοση στη αγιογραφία, στα ξυλόγλυπτα και στις λαϊκές τέχνες. Για τις υπόλοιπες ώρες πολύ, πολύ διασκέδαση. Στο Μπάνσκο μας περιμένουν spa, σάουνες, μασάζ, αίθουσες γυμναστικής, πισίνες, μπαρ και καφετέριες, ντίσκο και πάνω από 100 γραφικές ταβέρνες, οι περισσότερες με ζωντανή παραδοσιακή μουσική. Γουρουνόπουλα, γεμιστά αρνιά και κυνήγι, όλα εκεί!

3η μέρα : Μετά το πρωϊνό μπορείτε να επισκεφθείτε το Κυριακάτικο υπαίθριο παζάρι για αγορές. Μαγαζιά με σουβενίρ, με εξοπλισμό σκι αλλά και με ρούχα και είδη σπορ. Όλα εκεί! Στις 11.00 θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Στάση έξω από το Σαντάνσκι για μεσημεριανό φαγητό. Με ενδιάμεση στάση στη διαδρομή φθάνουμε  για Βόλο  το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ:

HOTEL BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4*:       120€ μεπρωϊνό

                                                              130 μεημιδιατροφή

GRAND HOTEL CASINO 4*: STANDARD ΔΩΜΑΤΙΟ 170€ μεημιδιατροφή

                                          DELUXEΔΩΜΑΤΙΟ 180€ με ημιδιατροφή

• Το μονόκλινο έχει επιβάρυνση 40% στη συνολική τιμή του πακέτου

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν:

• Μεταφορά με πολυτελή λεωφορεία, από την πόλη σας στο Μπάνσκο, με επιστροφή

 • ∆ιαμονή με πρωινό ή ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας

• Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας σε κάθε αναχώρηση

• 24ώρη εξυπηρέτηση από το συνοδό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

• Ελεύθερη χρήση των παροχών (εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ,γυμναστήριο)

• Ειδικές τιμές στην ενοικίαση εξοπλισμού ski/snowboard από ελληνικήεταιρία

Σημειώσεις Τιμοκαταλόγου:

• Τα παιδιά έως 6 ετών είναι ∆ΩΡΕΑΝ στα ξενοδοχεία και επιβαρύνονται μόνο με τα έξοδα μεταφοράς τα οποία ανέρχονται στα 50€ μετ’επιστροφής

• Τα παιδιά από 7-12 ετών έχουν έκπτωση 25% στη συνολική τιμή του πακέτου

• Τα παιδιά από 13-18 ετών έχουν έκπτωση 10% στη συνολική τιμή του πακέτου

• Οι παιδικές εκπτώσεις γίνονται εφόσον τα παιδιά κοιμούνται σε sofa-bed (καναπές-κρεβάτι) στο ίδιο διαμέρισμα με τους γονείς τους: δηλαδή θα πρέπει να μένουν μαζί με 2 ενήλικες που θα πληρώσουν κανονική τιμή ενήλικα.

Τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κανόνες που ισχύον για τις μετακινήσεις στη Βουλγαρία

1. Για να ταξιδέψουμε στη Βουλγαρία και γενικά στο εξωτερικό χρειάζεται πλέον η έκδοση του Ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού covid το οποίο μπορείτε να εκδώσετε στην επίσημη ιστοσελίδα https://eudcc.gov.gr . Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό μπορεί να εκδοθεί σε όσους συντρέχουν 1 από τις κάτωθι περιπτώσεις: – Πιστοποιητικό εμβολιασμού (αρκεί να έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός έως και 14 μέρες πριν την αναχώρηση) – Πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (εφόσον έχετε νοσήσει και έχει καταχωρηθεί το θετικό τεστ στον ΑΜΚΑ σας) – PCR test το οποίο να έχει γίνει έως 72 ώρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής – Rapid test το οποίο να έχει γίνει έως 48 ώρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής

2. Για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα απαιτείται η συμπλήρωση του ηλεκτρονικού εγγράφου PLF (Passenger Locator Form) το οποίο μπορείτε να το συμπληρώσετε εύκολα στην επίσημη ιστοσελίδα travel.gov.gr και το οποίο συμπληρώνετε εσείς εάν ταξιδεύετε ατομικά ή σας το συμπληρώσουμε εμείς εάν ταξιδεύετε οργανωμένα με λεωφορείο μας.

3. Για την είσοδο στη Βουλγαρία δε χρειάζεται η συμπλήρωση κάποιας άλλης φόρμας ενώ για όσους ταξιδεύουν με rapid test και παραμείνουν πάνω από 48 ώρες στη Βουλγαρία θα χρειαστεί να κάνουν και νέο rapid test για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Στην είσοδο του χωριού υπάρχει διαγνωστικό κέντρο το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά και το rapid test κοστίζει 30 λέβα (περίπου 15€) ενώ τα αποτελέσματα βγαίνουν περίπου σε 1 ώρα.

Σημαντικές πληροφορίες για τη μετακίνησή σας στη Βουλγαρία

Ενήλικες και παιδιά ταξιδεύουν υποχρεωτικά με διαβατήριο νέου τύπου ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.

Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα.

Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς.