Τήνος 3ημ / 2ν


 

160.00

Ναί
 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ :27-29/07   &  3-5/08  &  31/08 - 02/09 

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : 3 ΗΜΕΡΕΣ

 

1Η ΗΜΕΡΑ : ΒΟΛΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ.

 

Συγκέντρωση ώρα 23.45 τα μεσάνυχτα από το Δημαρχείο και αναχώρηση ώρα 24.00. Ακολουθώντας τη διαδρομή για Λαμία κάνουμε στάση 30΄ για καφέ στη διαδρομή. Συνεχίζουμε το δρόμο μας για Ραφήνα όπου θα φθάσουμε νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση ώρα 07:30. Άφιξη στην Τήνο στις 11:00 περίπου. Mεταφορά στον Ιερό ναό της Μεγαλόχαρης για προσκύνημα. Τακτοποίηση στα δωμάτια

 

2Η ΗΜΕΡΑ:ΤΗΝΟ - ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑ - ΒΩΛΑΞ

Πρωϊνό στο ξενοδοχείο και παρακολούθηση της λειτουργίας στην Παναγία. Στις 11.00 συγκέντρωση για να προσκυνήσουμε στο μοναστήρι της Αγ. Πελαγίας και στη συνέχεια περνώντας από το Εξώμβουργο θα φθάσουμε στο γραφικό χωριό Βώλαξ. Περνώντας από το Σκαλάδος και το χωριό Λουτρά επιστρέφουμε στην χώρα για το μεσημεριανό φαγητό (έξοδα ατομικά).

Για μπάνιο μπορείτε να επισκεφθείτε τις κοντινές παραλίες Αγ. Φωκά ή στα Κιόνια.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το απόγευμα ελεύθερο στη διάθεσή σας.

 

3Η ΗΜΕΡΑ : ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ – ΒΟΛΟΣ.

 

Μετά το πρωϊνό ετοιμάστε τις αποσκευές σας και στις 10.00 θα τις παραδώσετε για φύλαξη στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 12.30 για τα τελευταία σας ψώνια ή για ένα μπάνιο και στη συνέχεια φόρτωση των αποσκευών και των επιβατών στο πούλμαν για το λιμάνι. Επιβίβαση στο καράβι και αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη στη Ραφήνα (περίπου 18.00) επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στο Βόλο αργά το βράδυ.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

  • Τη μεταφορά από Βόλο – Ραφήνα – Βόλο με το πούλμαν του γραφείου μας.

  • Τα εισιτήρια με συμβατικό καράβι από Ραφήνα – Τήνο – Ραφήνα.

  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FAVIESUZANNE εντός πόλεως με πρωϊνό μπουφέ

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Τα γεύματα

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ : 160€