Τήνος Αγ.Πελαγίας


 

175.00

Ναί
 

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : 22 – 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : 3 ΗΜΕΡΕΣ

 

1Η ΗΜΕΡΑ 22/07 : ΒΟΛΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ.

Αναχώρηση ώρα 12:00 από την Ευαγγελίστρια και στη συνέχεια από το Δημαρχείο του Βόλου. Ακολουθώντας τη διαδρομή για Λαμία κάνουμε στάση 30΄ για καφέ στη διαδρομή. Συνεχίζουμε το δρόμο μας για Ραφήνα όπου θα φθάσουμε νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση ώρα 07:30. Άφιξη στην Τήνο στις 11:30 περίπου. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το απόγευμα στον ναό της Μεγαλόχαρης θα διαβαστεί ο Μεγάλος Εσπερινός.

 

2Η ΗΜΕΡΑ 23/07: ΤΗΝΟΣ (ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ )

Μετά το πρωϊνό όλη η ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο νησί για τη μνήμη της Οσίας Πελαγίας και ακολουθεί περιφορά της εικόνας στη Χώρα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Στις 07.00 πρωϊνή θεία λειτουργία και στη συνέχεια η θαυματουργή εικόνα μεταφέρεται στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, όπως ονομάζεται το Μοναστήρι της Αγ. Πελαγίας. Το απόγευμα μετά τον εσπερινό, με τα πόδια φέρνουν την εικόνα του Ευαγγελισμού στην πόλη της Τήνου, όπου στην στρόγγυλη εξέδρα διαβάζεται δέηση και στη συνέχεια επιστρέφει στον ναό.

 

3Η ΗΜΕΡΑ 24/07: ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΒΟΛΟΣ.

Μετά το πρωϊνό ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 12.00 και στη συνέχεια συγκέντρωση στο λιμάνι, επιβίβαση στο καράβι και αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη στη Ραφήνα επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για ΒΟΛΟ με μία ενδιάμεση στάση. Φθάνουμε στο Βόλο το βράδυ.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

  • Τη μεταφορά από Βόλο – Ραφήνα – Βόλο με το πούλμαν του γραφείου μας.

  • Τα εισιτήρια με συμβατικό καράβι από Ραφήνα – Τήνο – Ραφήνα.

  • Το πούλμαν συνοδεύει το group στην Τήνο

  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FAVIESUZANNE

  • Δύο πλούσια πρωϊνά σε μπουφέ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Τα γεύματα [μεσημεριανό, βραδινό].

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 175€

ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 165€