Ραιδεστός-Αδριανούπολη


 

139.00

Ναί
 

 

SHOP AND RAMADA

TEKIRDAG ( ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ)

 

ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ, SHOPPING ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

 

ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

3 ημέρες / 2 νύχτες

9-11 Μαρτίου & 23-25 Μαρτίου

 

1η ημέρα ( Σάββατο 9/3 & 23/3 ) : Βόλος -Ραιδεστός

Αναχώρηση το πρωί από το Δημαρχείο. Διασχίζοντας τμήματα της Εγνατίας οδού και κάνοντας τις προβλεπόμενες στάσεις, διερχόμαστε έξω από την Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Κήπων, όπου μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων επισκεπτόμαστε τα καταστήματα των αφορολόγητων ειδών. Περνώντας τη γέφυρα του Έβρου, μπαίνουμε στο τουρκικό έδαφος. Μετά τις συνοριακές διατυπώσεις, αναχώρηση για την ιστορική Ραιδεστό, κτισμένη σε πανοραμική θέση δίπλα στη θάλασσα του Μαρμαρά. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και μετά από ολιγόλεπτη τακτοποίηση στα δωμάτια ξεκινάμε για την γνωριμία της πόλης ( ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ/ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ/ΟΙΚΙΑ ΜΑΥΡΙΔΗ). Αμέσως μετά μεταφορά στο εμπορικό κέντρο TEKIRA για τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα ( Κυριακή 10/3 & 24/3 ) :Ραιδεστός -Αδριανούπολη

Μετά το πρόγευμα μας, θα ταξιδέψουμε στην Βόρεια πλευρά της Θρακικής Γης και μετά από μια ευχάριστη διαδρομή 75' λεπτών θα φτάσουμε στην παλιά Οθωμανική πρωτεύουσα με τα εντυπωσιακά τζαμιά, τις αγορές και τα παραδοσιακά κτήρια. Ελεύθερος χρόνος για τις αγορές σας. Επιστροφή στην Ραιδεστό το απόγευμα για να χαρείτε το αυθεντικό Χαμάμ και τα spa του ξενοδοχείου μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα (Δευτέρα 11/3 & 25/3 ) : Ραιδεστός -Βόλος

Μετά το πρόγευμά μας, θα επισκεφθούμε έναν παραδοσιακό χώρο τοπικών Θρακικών προϊόντων ( τυροκομικά, αλλαντικά, κρασιά κλπ.) όπου θα δοκιμάσουμε τις ιδιαίτερες πατροπαράδοτες γεύσεις. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουμε για την διαδρομή της επιστροφής. Άφιξη στον Βόλο το βράδυ.

 

Περιλαμβάνει:

-Διαμονή στο πολυτελές 5 αστέρων Ramada Tekirdag .

-Δύο πρωινά και δύο δείπνα στο ξενδοχείο μας.

-Δωρεάν χρήση παραδοσιακού Χαμάμ και εσωτερικής πισίνας-spa του ξενοδοχείου μας.

-Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

-Έμπειρο συνοδό .

-Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνει:

-Εισόδους μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις , ποτά , φιλοδωρήματα , βαπορέτα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο .

 

 

Ξενοδοχείο Ramada Tekirdag 5*

 

Τιμή κατ΄άτομο : 139 €

 

Παιδική τιμή : 89 €

 

Επιβάρυνση Μονοκλίνου : 90 €