Ντουμπάι


 

655.00

Ναί
 

Ντουμπάι & Αμπού Ντάμπι

 

Παραλίες, χλιδή, Πολυτέλεια &Family Friendly

Δραστηριότητες

 

 

Το πρόγραμμα :

 

1η ημέρα –Πτήση για το Ντουμπάι
Προγράμματα
TK1/2/3/4 & EK1/2/3/4 : Απογευματινή συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Ντουμπάι.  Διανυκτέρευση εν πτήση.

 

Προγράμματα GF1/2 & RJ1: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχωρούμε για το Ντουμπάι.  Άφιξη το βράδυ και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας . Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο, θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για την περιοχή και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα –Ντουμπάι (ξενάγηση πόλης) – Χρόνος ελεύθερος για Shopping
Προγράμματα TK1/2/3/4 & EK1/2/3/4 :
Άφιξη στο Ντουμπάι το πρωί. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο, θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για την περιοχή και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Checkin στις 14.00 μ.μ.

 

Προγράμματα TK2/3/4 & EK/2/3/4 & GF2 & RJ1 : Κατά τις 09.00, ξεκινάμε για την πρωινή ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Ζαέντ με τους πανύψηλους ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή πύργο Μπουρτζ Χαλίφα ή Μπουρτζ Ντουμπάι, που είναι και το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Εκεί θα επισκεφθούμε το παλιό φρούριο του Ντουμπάι, όπου στεγάζεται σήμερα το μουσείο της πόλης. Θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά της παλιάς πόλης, την περιοχή Ντέιρα, διασχίζοντας το κανάλι Ντουμπάι Κρικ με τις παραδοσιακές βάρκες.  Η περιοχή φημίζεται για τις σουκ ή αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε ένα από τα σύμβολα του Ντουμπάι, το περίφημο 7* ξενοδοχείο Μπουρζ αλ Αράμπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια για του ταξιδιώτες που έφτασαν από το ίδιο πρωί. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για να ξεκουραστείτε στο ξενοδοχείο σας ή να επιδοθείτε σε ατελείωτο shopping. Προτείνουμε να κάνετε μία απογευματινή βόλτα στο Ντουμπάι Downtown, όπου θα απολαύσετε το υπερθέαμα των σιντριβανιών DubaiFountains και θα περιπλανηθείτε στο πολυκατάστημα DubaiMall με το ενυδρείο του. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα – Χρόνος ελεύθερος για Shopping & Απογευματινό Σαφάρι στην έρημο με 4x4 & βεδουίνικη βραδιά με barbeque δείπνο
Προγράμματα TK1/2/3/4 & EK1/2/3/4 & GF1/2 & RJ1 :
Πρωινό και προτείνουμε να επισκεφθείτε το MallofEmirates , με το χιονοδρομικό κέντρο της πόλης για συνέχεια του shopping. Το απόγευμα μας περιμένει περιπέτεια στην Αραβική έρημο. Μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό  χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία, πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σερφινγκ σε κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες, καθώς και σερφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα –Ντουμπάι (Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι)
Προγράμματα TK3/4 & EK/3/4 & GF2 & RJ1 :
Πρόγευμα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι. Η πρώτη στάση της διαδρομής μας θα είναι στο περίφημο θεματικό πάρκο της Φεράρι, στο νησί Γιαζ, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της Formula 1. Συνεχίζουμε για το κέντρο της πόλης, διασχίζοντας την κοσμοπολίτικη παραλιακή λεωφόρο Corniche. Θα θαυμάσουμε από τη μαρίνα του Άμπου Ντάμπι, το 7* ξενοδοχείο Emirates Palace, υπόδειγμα πολυτελούς αραβικής αρχιτεκτονικής και το WhitePalace, τη νέα κατοικία της βασιλικής οικογένειας. Στάση για φαγητό και ακολουθεί η επίσκεψη του Μεγάλου Λευκού Τζαμιού, κατασκευασμένου από μάρμαρο και χρυσό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπάι αργά το απόγευμα. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.

 

Προγράμματα ΤΚ1/2 & ΕΚ1/2 :

Ελεύθερη ημέρα για βόλτες, δραστηριότητες και shopping στο Ντουμπάι.

 

Πρόγραμμα GF1 :

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

5η ημέρα –Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη για δραστηριότητες, βόλτες και shopping)
Προγράμματα TK2/3/4 & EK2/3/4 & GF2 & RJ1 :
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα για χαλάρωση στη θάλασσα με βόλτα στη μαρίνα του Ντουμπάι και το TheWalk. Για τον απογευματινό σας καφέ ή δείπνο, σας προτείνουμε το υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Μαντινάτ Τζουμέιρα, για να απολαύσετε την όμορφη θέα στα κανάλια του και να φωτογραφήσετε το Μπουρζ αλ Αράμπ, πίνοντας το ποτό σας σε ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια και εστιατόρια. Αξίζει να περιπλανηθείτε στο ομώνυμο σουκ, ένα μικρό παζάρι με παραδοσιακά αραβικά ενθύμια και να δοκιμάσετε ένα ναργιλέ ή Sisha, όπως είναι γνωστό.

 

Προγράμματα ΤΚ1 & ΕΚ1 :

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

6η ημέρα –Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη για δραστηριότητες, βόλτες και shopping)
Προγράμματα TK3/4 & EK3/4 & GF2 & RJ1 :
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες σας αγορές στα πολυάριθμα πολυκαταστήματα. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το υδάτινο πάρκο του AtlantisthePalm ή το θεματικό πάρκο IMG.

 

Προγράμματα ΤΚ2 & ΕΚ2 :

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

7η ημέρα –Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη για δραστηριότητες, βόλτες και shopping)
Προγράμματα T4 & EK4
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες σας αγορές στα πολυάριθμα πολυκαταστήματα. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το LegolandWaterpark η την παραλία ΚiteBeach για μοναδικά watersports

 

Προγράμματα ΤΚ3 & ΕΚ3 & GF2 & RJ1 :

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

8η ημέρα –Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη για βόλτες και shopping)
Προγράμματα T4 & EK4
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες σας αγορές στα πολυάριθμα πολυκαταστήματα. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο στο MalloftheEmirates ή να περάσετε την ημέρα σας στην παραλία JBR.

 

9η ημέρα –Ντουμπάι – Πτήση επιστροφής
Προγράμματα T4 & EK4

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

Τιμοκατάλογος (ΝΤΟΥΜΠΑΙ_&_ΑΜΠΟΥ_ΝΤΑΜΠΙ_-_SUMMER_2019.pdf, 1,404 Kb) [Λήψη]