Καρναβάλι Βενετίας Αεροπορικώς


 

454.00

Ναί
 

Ζήστε τη μαγεία του διασημότερου καρναβαλιού!

Καρναβάλι Βενετίας 2019 - Αναχώρηση 1/3 - Απευθείας πτήσεις Ryanair

Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, 
and he will tell you the truth.

Oscar Wilde

 

1η ημέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΜΠΟΛΩΝΙΑ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπολώνια. Άφιξη και αναχώρηση για την πόλη των Δόγηδων, την ανεπανάληπτη Βενετία. Άφιξη στο ξενοδοχείο στην περιοχή του Μέστρε και τακτοποίηση στα δωμάτια. 

2η ημέρα: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 

Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην «πόλη των Δόγηδων» και των καναλιών που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια και ενώνονται με μικρές γέφυρες. Μετά το πρωινό μας, θα μεταβούμε στο Τρονκέττο και με βαπορέτα θα φτάσουμε στην πλατεία Αγίου Μάρκου με τον ομώνυμο επιβλητικό ναό. Θα δούμε το παλάτι των Δόγηδων, τον πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών, την γέφυρα των στεναγμών και την ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Βενετία  για να  παρακολουθήσουμε  στην πλατεία του Αγίου Μάρκου  τη μεγαλύτερη  γιορτή του καρναβαλιού, τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών και το έθιμο του Πετάγματος του αετού στη πλατεία  του Αγίου Μάρκου. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΜΠΟΛΩΝΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Μπολώνια, όπου θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο. Τελειώνοντας, Χρόνος ελεύθερος για να δοκιμάσετε την περίφημη κουζίνα της πόλης και τα μακαρόνια μπολονέζ, που την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια μετάβαση στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής.


Δυνατότητα ενοικίασης κουστουμιών

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις Ryanair

  • Διαμονή στο ξενοδοχείο ΗΟLIDAY INN VENICE MARGHERA 4*

  • Πρωινό στο ξενοδοχείο καθημερινά

  • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης


Δεν περιλαβάνονται:
Φόροι αεροδρομίου, είσοδοι μουσείων & θεαμάτων, τοπικοί φόροι πόλεων, Βαπορέτα Βενετίας και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. Τιμοκατάλογος (venetia.pdf, 73 Kb) [Λήψη]