Αεροπορικές & Oδικές Εξωτερικού

            Αβάνα - Βαραδέρο ή...

Ναί
 

Αναγεννησιακή Τοσκάνη...

Ναί
 

ΓΥΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 8 ημέρες  ...

Ναί
 

  ΓΥΡΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ &...

Ναί
 

ΕΛΒΕΤΙΑ~ΑΛΣΑΤΙΑ~ΒΑΥΑΡΙΑ...

Ναί
 

H ΑΛΛΗ ΓΑΛΛΙΑ 8 ημέρες...

Ναί
 

Καππαδοκία
  610.00

Κ Α Π Π Α Δ Ο Κ Ι Α 8 ημέρες   1 η...

Ναί
 

  Κούβα, Το μαργαριτάρι της...

Ναί
 

Λονδίνο
  574.00

    25-29/9, 9-13/10, 15-19/10, 6-10-/11, 20-24/11...

Ναί
 

Μάλτα
  430.00

ΔΩΡΟ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ 5D

ΜΑΘΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΕΦ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ

 

Ένα πρόγραμμα με απευθείας πτήσεις της ASTRA AIRLINES για να γνωρίσετε το πανέμορφο νησί !

Το μέρος που πρέπει να επισκεφθείς τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου!

Χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το νησί κάθε χρόνο για να θαυμάσουν τα μεσαιωνικά κάστρα, τις ωραίες ακτές, τα αναγεννησιακά αγάλματα, το έντονο τοπικό χρώμα κι ένα από τα ομορφότερα λιμάνια της Μεσογείου. Η γοητεία του νησιού θα σας εντυπωσιάσει!

Η Μάλτα είναι ένα προορισμός που τελευταία έχει μπει στις πρώτες προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών. Το γραφείο μας έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια στο γραφικό νησί με αποκλειστικές απευθείας ναυλωμένες πτήσεις από Θεσσαλονίκη. Κάθε φορά οι ταξιδιώτες ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τον προορισμό και τις υπηρεσίες μας, οπότε προτείνουμε για άλλη μια φορά να επισκεφθείτε το μοναδικό αυτό νησί για να γνωρίσετε τη γοητευτική Μάλτα.


Η Μάλτα αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος νησιών στην κεντρική Μεσόγειο, ανάμεσα στη Σικελία και την Τυνησία. Η Μάλτα είναι μια από τις μικρότερες και πιο πυκνοκατοικημένες χώρες. Το κράτος της, περιλαμβάνει το ομώνυμο νησί καθώς και τα νησιά Γκότζο, Κομίνο, Φίλφα και Γκομινότο (από αυτά κατοικούνται μόνο τα δύο πρώτα). Πρωτεύουσα της Μάλτας είναι η Βαλέτα.

Ναί
 

Ένα παραμύθι που αρμενίζει στο Ινδικό ωκεανό, το Μπαλί δεν κουράζεται χρόνια τώρα να σας κατακτά και να αφήνεται να το κατακτήσετε με χίλιους τρόπους. Τροπική βλάστηση, γλυκά τοπία, χιλιόμετρα ακτές, όπου η άμπωτη φέρνει στα πόδια σας κογχύλια βυθών παραμυθένιων και η παλίρροια σας κυνηγάει μέχρι να απομακρυνθείτε από τα ρεύματα. Σαν από χέρι Θεϊκό, παρατεταγμένοι αμέτρητοι ορυζώνες και αμέτρητοι ναοί, άλλοι σιωπηλοί και άλλοι πολύβουοι από τους πιστούς. Ναι! Το Μπαλί δεν μοιάζει με κανέναν άλλο τόπο στο χάρτη. Ακροβατεί ανάμεσα στη γη και στον ουρανό, ανάμεσα στο καλό και στο κακό, ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, ανάμεσα στη φτώχεια και τη χλιδή.

Ναί
 

  Ταξίδι Ονειρικό στη Γη της...

Ναί